BLACK FRIDAY WEEK TOT 70% SALE !

Geef je huid en haar de liefde die ze verdienen

Natuurlijke schoonheid begint bij Love & Care

4,6/5 Reviews
4.6/5

Een breed assortiment

Ontdek onze categorieën

67973FC4-988B-49D0-9066-E002609C3451

Waarom kiezen voor ons?

Liefde voor jouw huid en haar

Bij Love & Care zijn we gepassioneerd over het creëren van de beste huid- en haarverzorgingsproducten. Wij geloven dat iedereen het verdient om zich stralend en zelfverzekerd te voelen, elke dag opnieuw. Daarom ontvang je bij iedere bestelling een unieke affirmation card! Naast dat we producten aanbieden voor elk type haar en huis, hebben we ook unieke formules voor onze krullend haar producten. 

Natuurlijke ingrediënten

Bij Love & Care gebruiken we alleen de beste natuurlijke ingrediënten, zodat je je huid en haar de best mogelijke verzorging geeft zonder schadelijke chemicaliën.

Stralende huid en glanzend haar

Onze producten zijn samengesteld om jouw huid en haar te laten stralen. Van intensieve hydratatie tot diepe reiniging, Love & Care heeft alles wat je nodig hebt om er op je best uit te zien.

Innovatieve formules

Ontdek onze innovatieve formules, speciaal ontwikkeld voor de unieke behoeften van jouw huid en haar. Wij hebben ook unieke formules voor onze krullend haar producten.

krullend haar producten
Web formaat-Origineel-06

Over ons

Ontdek ons verhaal en ervaar de passie achter Love & Care

Bij Love & Care zijn we toegewijd aan het bieden van de hoogste kwaliteit huid- en haarverzorgingsproducten, die zijn samengesteld met natuurlijke en zorgvuldig geselecteerde ingrediënten. Onze missie is om jou te helpen je stralend en zelfverzekerd te voelen, elke dag opnieuw. 

We streven ernaar om de beste producten en diensten te bieden, met een focus op klanttevredenheid en duurzaamheid. We zijn trots op wat we doen en hopen dat onze producten jouw dagelijkse routine kunnen verbeteren.

0 +
Jaren ervaring
0 +
Tevreden klanten
0 +
Producten beschikbaar

Wij kennen onze kwaliteit

Dit vinden onze klanten

Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
Anoniem
BeoordelaarBeoordelaar
5/5
1 week geleden
Anoniem
Anoniem
Beoordelaar
5/5
1 week geleden

Word partner

Ontdek onze wholesale mogelijkheden

Bij Love & Care bieden we ook groothandelsopties voor bedrijven die onze hoogwaardige huid- en haarverzorgingsproducten willen verkopen. We bieden aantrekkelijke prijzen en flexibele opties om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Omdat wij gespecialiseerd zijn in krullend haar producten, ben je in staat om het beste aan deze specifieke doelgroep te bieden.

 

Daarnaast zorgen we voor een naadloze samenwerking en een uitstekende klantenservice om ervoor te zorgen dat onze partners zich volledig ondersteund voelen bij het verkopen van onze producten. 

Aantrekkelijke prijzen

We bieden concurrerende prijzen voor onze groothandelsklanten, zodat ze kunnen profiteren van onze hoogwaardige producten zonder hun budget te overschrijden.

Flexibele opties voor elk bedrijf

Elk bedrijf is uniek en daarom bieden we flexibele opties voor groothandel, waaronder aangepaste hoeveelheden, speciale verpakkingen en meer.

Gepersonaliseerde ondersteuning

We zijn toegewijd aan het ondersteunen van onze groothandelsklanten op alle mogelijke manieren, van het verstrekken van productinformatie tot het bieden van uitstekende klantenservice.

Lees hier over de nieuwste trends, tips, inspiratie en advies

Onze blog

Ontdek onze tips en tricks voor een stralende huid en glanzend haar. Van natuurlijke ingrediënten tot de nieuwste trends in huid- en haarverzorging, onze blog biedt inspiratie en advies voor een optimale verzorging. Laat je inspireren door onze experts en voel je elke dag opnieuw zelfverzekerd!

haar klei
Health & Wellness

Magic Clay

Our Magic Clay is here and we love it! Here are some benefits: Kaolin ClayKaolin absorbs sebum and prevents pore colgging. It’s used to draw

Lees meer »

Categorieën

Size guide

Heb jij je 10% korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig 10% korting en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties, producten en alle ontwikkelingen.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen