...

Disclaimer

Door het bezoeken van www.loveandcarebyjsm.nl word je geacht kennis te hebben genomen van de onderstaande bepalingen, deze te begrijpen en deze te hebben geaccepteerd.

Love & Care by JSM stelt alles in het werk om de website goed te laten functioneren en permanent toegankelijk te houden. Hierbij spelen vele factoren een rol, waaronder de afhankelijkheid van externe partijen. Maar ook de persoonlijke browser- en/of internetinstellingen van de gebruiker. Als gevolg hiervan kan Love & Care by JSM niet garanderen dat de website altijd toegankelijk is, naar behoren functioneert en/of vrij is van virussen.

 

Ondanks de constante zorg en aandacht die Love & Care by JSM aan de samenstelling van de website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die op deze website wordt gepubliceerd onvolledig of onjuist is. Aan de inhoud van de gegevens op deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Love & Care by JSM is niet aansprakelijk voor elke vorm van directe of indirecte schade die voortvloeit uit of op elke manier verband houdt met het gebruik van deze website, met onvolkomenheden of onjuistheden in de informatie op deze website of met met het functioneren hiervan.

 

De informatie op deze website kan dagelijks aangevuld worden en kan op elk moment zonder voorafgaande mededeling of verplichting worden gewijzigd. Vragen, opmerkingen of suggesties over de inhoud van de website kan je kenbaar maken via info@loveandcarebyjsm.nl. Ook als je ziet dat de website niet volledig is of fouten bevat, dan horen we dit graag van je.

 

Overigens wijst Love & Care by JSM alle aansprakelijkheid af wegens het gebruik van andere websites die via hyperlinks aan de website zijn gekoppeld. Verwijzingen en hyperlinks naar websites van derden dienen slechts ter informatie van de gebruiker. Love & Care by JSM heeft geen controle over de inhoud van deze websites en het gebruik van dergelijke links is dan ook geheel voor eigen risico.

 

COPYRIGHT NOTICE – AUTEURSRECHTEN

www.loveandcarebyjsm.nl is het eigendom van Love & Care by JSM en valt onder auteursrechtelijke bescherming. Behalve voor persoonlijk en niet-commercieel gebruik, is het niet toegestaan deze website of onderdelen ervan op welke wijze dan ook te verveelvoudigen, kopiëren of op andere wijze openbaar te maken, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Love & Care by JSM. Dit geldt voor zowel de teksten, de vormgeving als de afbeeldingen.

 

©LOVE & CARE BY JSM

Categorieën

OMGG eindelijk, onze nieuwe 'Loyalty Program' is LIVE !

Spaar punten en profiteer van exclusieve beloningen. Van kortingen tot gratis producten! And guess what….Iedereen doet mee! Klik snel op de knop hieronder en lees hoe het werkt! Veel plezier!

Size guide

Wat onze klanten zeggen
368 beoordelingen