...

BLACK FRIDAY WEEK TOT 70% SALE !

Ontdek de Mogelijkheden van B2B bij Love and Care by JSM

Welkom bij Love and Care by JSM! We zijn verheugd om je te informeren over onze mogelijkheden als groothandel haarproducten en skincare. Als retailer, salonhouder, spa-eigenaar of een ander type bedrijf in de beauty- en wellness industrie, begrijpen we dat je hoogwaardige producten nodig hebt om aan de behoeften van jouw doelgroep te voldoen. Daarom bieden wij een uitgebreid assortiment van onze kwaliteitsproducten aan voor groothandel aankopen.

Groothandel haarproducten

Natuurlijke schoonheid begint bij Love & Care

Bij Love and Care by JSM geloven we in het leveren van producten van de hoogste kwaliteit die voldoen aan de verwachtingen van zowel de retailers als de consument. Onze productlijnen zijn zorgvuldig samengesteld met behulp van natuurlijke en hoogwaardige ingrediënten, ondersteund door uitgebreid onderzoek en ontwikkeling. Of je nu op zoek bent naar huidverzorgingsproductenhaarverzorgingsproducten, cosmetica of accessoires, wij hebben een breed scala aan producten om aan de specifieke behoeften van jouw doelgroep te voldoen. Als groothandel haarproducten en skincare helpen we om aan de behoeften van jouw klanten te voldoen. 

Wij hebben een breed scala aan producten om aan de specifieke behoeften van jouw doelgroep te voldoen.

Aantrekkelijke tarieven

Categorieën

Wegens succes verlengd!

QUEENIE 200ML
1+1 GRATIS!!

Het 2e gratis flesje wordt automatisch aan je winkelwagen toegevoegd!

Actie verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden

Heb jij je 10% korting al?

Door je aan te melden, ontvang je eenmalig 10% korting en ben je als eerste op de hoogte van nieuwe acties, producten en alle ontwikkelingen.

Wat onze klanten zeggen
267 beoordelingen