...

Hoe gebruik je haarolie het beste? +5 secret tips

Hoe gebruik je haarolie

Haarolie is een haarverzorgingsproduct wat voor veel vrouwen een cruciaal onderdeel is van hun haarverzorgingsroutines. Het is een veelzijdig product dat kan helpen bij het hydrateren, voeden en beschermen van het haar tegen dagelijkse schade. Echter is het wel belangrijk dat je een goede haarolie gebruikt en dit op de juiste manier toepast op jouw haar. Maar, hoe gebruik je haarolie het beste?

In dit artikel bespreken we hoe je haarolie, specifiek de Queenie Super Growth Oil, het beste kunt gebruiken en geven we tips om nog meer voordeel uit dit product te halen. Dus, hoe gebruik je haarolie?

Maar eerst, wat is haarolie?

Haarolie is een haarverzorgingsproduct dat wordt gemaakt van natuurlijke oliën afkomstig van planten, zaden of bloemen. Deze oliën bevatten vaak vitamines, mineralen en essentiële vetzuren die allemaal bijdragen aan de gezondheid van het haar. Haarolie kan worden gebruikt om het haar te hydrateren, te beschermen tegen hitte/milieu-invloeden, en om de hoofdhuid te voeden.

Waarvoor wordt haarolie gebruikt?

Haarolie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Echter zijn er 4 belangrijke aspecten waardoor haarolie erg populair is.

 

  1. Hydratatie: haarolie helpt bij het inbrengen en vasthouden van vocht in het haar. Het wordt dan ook voornamelijk gebruikt om het haar goed te hydrateren.
  2. Bescherming: haarolie biedt ook een beschermende barrière tegen externe schade zoals vervuilde lucht, gassen en zonlicht.
  3. Voeding: haarolie levert essentiële voedingsstoffen aan de haarzakjes voor gezondere haargroei.
  4. Glanzend en beheersbaar: het maakt het haar glanzender en makkelijker te stylen. Haarolie wordt dan ook vaak gebruikt om een gewenste styling te creëren.

  Hoe gebruik je haarolie?

  Er zijn veel verschillende haarolies te koop welke allemaal net een ander effect en gebruiksaanwijzing kunnen hebben. Om toe te lichten hoe je haarolie het beste kan gebruiken, passen we de onderstaande handleiding toe op de Queenie Super Growth Oil van Love And Care By JSM. De Queenie Super Growth Oil is een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar een natuurlijke manier om de haargroei te bevorderen en het haar te versterken. Dus, hoe gebruik je haarolie? Er zijn 2 manieren om deze haarolie te gebruiken:

  Queenie haarolie

  Methode 1. leave-in scalp treatment methode

  Masseer de Queenie Super Growth Oil om de dag rijkelijk op de hoofdhuis, stimuleer daardoor de haarwortels optimaal. Laat de olie vervolgens goed inwerken en spoel je haar niet uit. Na ongeveer 30 minuten is de olie goed ingetrokken. Bij Love and Care By JSM adviseren we de Leave-in scalp treatment methode, maar ook de tweede methode is mogelijk.

   

  Bij Love and Care By JSM raden we methode 1 aan voor het beste resultaat. Na weken merk je al een enorm verschil met deze methode. 

  Methode 2. pre-shampoo hot oil treatment methode 

  Wanneer je deze methode gebruikt kan je de olie het beste inmasseren vanaf de haarwortels tot aan de puntjes van het haar. Vervolgens laat je de olie minimaal 30 minuten inwerken voordat je het uitwast. Warm de haarolie eerst op door het voor 3 tot 5 minuten in een glas heet water te leggen. Het is belangrijk om de olie via deze methode 1 keer per week te gebruiken om zo het beste resultaten te stimuleren.

  5 secret tips voor het optimale resultaat van onze haarolie!

  1. Regelmatig gebruik: voor de beste resultaten, gebruik je de haarolie regelmatig. Bij methode 1 gebruik je de haarolie om de dag (3 keer per week). Bij methode 2 is een keer per week voldoende. Door de haarolie regelmatig te blijven gebruiken, zal je al snel een aanzienlijk resultaat merken. Daarnaast zal je door het regelmatig gebruiken van de haarolie, ook snel profiteren van een betere haargroei.
  2. Gebruik voor het wassen: breng de haarolie zo nu en dan ook aan via de pre-shampoo methode zoals in dit artikel beschreven. Dit kan namelijk helpen om je haar te beschermen tegen de strippende effecten van sulfaten die we regelmatig tegen komen in verschillende shampoos.
  3. Combineer met een hoofdhuidmassage: combineer het aanbrengen van haarolie met een zachte hoofdhuidmassage om de bloedcirculatie te verbeteren. Dit zorgt ervoor dat de haarzakjes de haarolie ook beter gaan opnemen.
  4. Gebruik op vochtig haar: voor extra hydratatie, breng een kleine hoeveelheid haarolie aan op vochtig haar na het wassen.
  5. Let op de ingrediënten: zorg ervoor dat je een haarolie kiest met hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten zoals de Queenie Super Growth Oil. Veel haarolies bevatten ook schadelijk stoffen zoals parabenen of SLS, vermijd dit!

  Ben jij op zoek naar de beste haarolie voor jouw haar? Prober dan zeker ook eens onze Queenie Super Growth Oil. 
  Deze haarolie is geschikt voor alle haartypes en is specifiek goedgekeurd volgens de Curly-Girl methode.

  queenie-butter-250ml
  Uitverkocht

  Queenie Butter

  15,0037,50

  Categorieën

  OMGG eindelijk, onze nieuwe 'Loyalty Program' is LIVE !

  Spaar punten en profiteer van exclusieve beloningen. Van kortingen tot gratis producten! And guess what….Iedereen doet mee! Klik snel op de knop hieronder en lees hoe het werkt! Veel plezier!

  Size guide

  Wat onze klanten zeggen
  368 beoordelingen