...

Over Love & Care By JSM

Wij geloven dat ware schoonheid alleen gevonden kan worden in zelfliefde en zelfvertrouwen. Onze filosofie? Gebruik de beste producten om de beste versie van jezelf te worden. Zo bieden wij onder andere curly girl haarproducten aan speciaal voor krullend haar.

 

Omdat zelfzorg een belangrijk onderdeel is van je dagelijkse routine, is het onze missie om mensen overal te helpen bij het beschermen en verzorgen van hun lichaamsgezondheid. Onze producten creëren een nieuwe generatie; een generatie die ondergedompeld is in zelfliefde.

 

 

Love & Care By JSM is er om je geest, lichaam en ziel te beschermen en te koesteren.

Groot formaat-08
13 - story
03
08

Onze productfilosofie

Zelfliefde komt op de eerste plaats

Wij geloven dat zelfliefde en zelfverzorging nauw met elkaar verbonden zijn. Het een bloeit niet zonder het ander. Daarom produceert Love & Care de beste producten voor jouw dagelijkse zelf verzorgingsroutine.

Effectiviteit is de standaard

Wij bieden alleen de beste producten met resultaat voor gezond en goed gevoed haar en huid. De resultaten en recensies van onze klanten zijn onmiskenbaar. Onze producten leveren wat het beloofd.

Dierproefvrij is de weg die we bewandelen

Wij zijn tegen dierenmishandeling, daarom worden geen van onze producten op dieren getest.

Curly Girl haarproducten

Onze Curly Girl haarproducten zijn goedgekeurd voor krullend haar en bevatten alleen de beste ingrediënten om gezonde en goed gevoede krullen te garanderen. Voel je vrij om onze producten te gebruiken als onderdeel van de Curly Girl-methode.

Categorieën

Queenie Oil 250ML
1 + 1 GRATIS

Bij aankoop van 1 Queenie Super Growth Oil 250ML krijg je steeds 1 GRATIS t.w.v. €39,45 !!

Actie verloopt over:

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Queenie haarolie

Size guide

Wat onze klanten zeggen
359 beoordelingen